Als buurtcafetaria ’t Smulhuisje begon het gezin Van der Lee; moeder, vader en hun drie dochters, met de horecabusiness. Het is altijd onze bedoeling geweest om onze klanten zo vriendelijk mogelijk te behandelen. Bij ons is iedereen gelijk en worden ook zo behandeld.

 

Maar als je dan eenmaal een zaak hebt, dan wil je natuurlijk al snel meer en groter. Die kans kregen wij in 2005, toen wij een prachtig pand aan de rivier de Merwede aangeboden kregen, met als opdrachtgever de Gemeente Gorinchem.

 

Wat waren we in onze nopjes, dat wij, van de vele inschrijvingen, daarvoor uitgekozen waren. Dit was onze droom; om als familie de klanten te mogen ontvangen en bedienen, en nog wel op zo’n locatie. Met verse, zelf voorgebakken friet uit België en het kopje koffie met ons gratis likeurtje, was er een plan in elkaar gezet met als hoofdmaat de ‘puntzak’ terug in Gorinchem te krijgen. In het begin verliep dit nog best moeilijk, maar na verloop van tijd wilde men niets anders! Het nieuws over onze zaak ging snel rond, en het aantal klanten steeg bijna met de dag.

 

Groter betekend uiteraard ook meer personeel, en meer ruimte. Na 9 jaar is het gezin Van der Lee waar het mee was begonnen uitgegroeid tot de ‘Boulevard familie’, een 15-mans groep personeel waar nog steeds gezelligheid centraal staat.

 

Ook in ruimte is het pand gegroeid. Tweemaal hebben het terras uitgebreid, en de keuken is bijna verdubbeld in ruimte om de steeds groeiende klantenstroom aan te kunnen. Ook is het assortiment uiteraard gegroeid samen met de klanten. Van een begin met simpele English Blend, is er nu een theeassortiment beschikbaar van Earl Grey tot Rooibos, en naast een pilsje zijn verschillende fruitbieren te bestellen.

 

Wij zien u graag op de Boulevard, voor een hapje en een drankje, en natuurlijk ook een praatje. Wij willen ook graag een sociale rol hebben in ons bedrijf, als een luisterend oor en een schouderklopje.

 

Tot ziens in de ‘Boulevard’!